Menu

Volvo S90

Comfort

U wordt vervoerd in een zeer exclusieve bruine Volvo S90. Geheel in stijl en discreet, zonder enige vorm van reclame. Met een binnenruimte van een 4-deurs Limousine! De auto is voorzien van zeer comfortabele zitplaatsen, ruim voldoende beenruimte zowel voor als achterin.  In de bekerhouders bevind zich een flesje water voor u als gast.

Klimaat

De 4 zone airconditioning kunt u, als u achterin, zelf bedienen en af stemmen naar de gewenste temperatuur om de rit zo aangenaam mogelijk te maken.

Internet

Met de WI-FI hotspot blijf u gedurende de gehele reis met internet verbonden.

In de achterzijde van de console bevindt zich een 230 volt aansluiting. Hier kunt u uw apparatuur opladen en tevens online blijven.

Handig bij zakelijke ritten of ideaal om social media te blijven volgen met uw telefoon tijdens een korte rit of een lange reis naar uw bestemming.

Privacy

De ramen zijn voorzien van extra getint glas bij de achterportieren en de achterruit. Mocht u meer privacy willen hebben dan kunnen de zonnegordijnen in de achter portieren en achterruit ook omhoog.

Uitzicht

Door de grote ramen heeft u een ideaal uitzicht tijdens de reis. Door het glazen schuifkanteldak kunt u zelfs de gebouwen en de lucht bekijken. Dit is zeer vermakelijk en rustgevend. U kunt hiervan genieten, terwijl u een slokje water neemt.

De Route

Door de sensus navigatie life-time map-care, die is verbonden met het internet, wordt uw comfort vergroot. Bij file wordt u gemakkelijk omgeleid, naar de volgende beste optie en u arriveert snel en aangenaam op uw bestemming.

Kinderen

Door de geïntegreerde stoel-verhogers in de achterbank blijven uw kinderen veilig vast zitten op hun plek, zonder last te hebben van hun gordel.

Veiligheid

De Volvo S90 is van alle denkbare mogelijkheden voorzien.Mocht er toch een situatie voor doen dat uw gezondheid in gevaar komt, is er een brandblusser, EHBO koffer en een AED aanwezig.